söndag, juni 25

Du är för dålig för att kasta sten!

Nu hänger jag hemma hos Isa, i Stockholm.

Midsommar var jättemysigt. Först åt vi en fin vegansk midsommarmiddag med färskpotatis och bön- och kikärtssallad, och drack folköl. Sen var vi alldeles för mätta för att röra oss på ett tag, och sen gick vi ner till bryggan och gick fram och tillbaka ett tag. Vi sprang, hoppade och snurrade som små barn över klipporna, och det blåste halv storm i håret. Det var 20-årsgräns på nästan alla krogar, och allt var svindyrt, så vi käkade lite langos och gick hem. Men på det hela taget var det jättemysigt.

Igår åkte jag vidare till Stockholm, och midsommartrafiken gjorde att jag missade ett tåg, och inte kom fram förrän halv nio. Jag åkte hem till Isa och vi kollade på V for Vendetta och pratade tills fyra-fem nånting, som på en tvättäkta gammal övernattning. Idag skulle vi ha träffat Anders, som också råkade vara i Stockholm, men han dissade oss. Vi åkte ut till en jättemysig sjö, åt kex och ostar, matade änder ur händerna och låg på klipporna i solen. Sen liftade vi tillbaka in till stan, med en kvinna som bröt på finska. (God damn, dessa finnar! De finns överallt!)

Vi ringde Anders igen, för att kolla om vi skulle träffas. Han dissade oss igen, och sa att han kanske ringer imorgon. Dissade, helt enkelt. Vi zebrashortsade en del på det och har skyllt resten av dagens tråkigheter på Anders. Istället för att göra nåt roligt och kreativt har vi LANAT! Vi sitter här med varsin laptop och turas om med internet. Vi har spelat Donkey Kong och Spindelharpan typ.

Snart går vi väl och lägger oss. Imorgon ska vi till polisen, och kanske träffa Anders om han nu får för sig att ringa. Imorgon kväll åker jag hem istället för att åka till Lindesberg. Hade ju tänkt att fira Anders födelsedag, men han är ju i Stockholm, och vill ju ändå inte träffas.. Nästan bättre ändå. Jag måste övningsköra.

Det har varit en rätt seg kväll. Det är konstigt hur mycket en dag kan förändras när nåt inte går som man hade trott.

5 Kommentarer:

Blogger Ehpsson säger..

jag har glömt hela grejjen med zebrashorts.
när är uppkörningen? jag har tagit det överkörd-ko-lugnt med körkortet. ska göra teorin den 13juli.
ska börja jobba på onsdag och flyttar ut till ellös på tisdag.
skål för den som tror att somrarna är full med tidshål att fylla. vi är aldrig på samma plats samtidigt. nedrans kattspy. jag ska sova nu. ska upp tidigt i morgon och handla mat inför min flytt.
körkortet går som en vegansk räkmacka. det är lugna fisken!
pussen.

25 juni, 2006 23:48  
Blogger Marie säger..

om man zebrashortsar på nåt tar det över hela ens tankeförmåga, och man överreagerar mycket på det..

uppkörning 3e juli.

träffas måndag kväll/tisdag morgon?

25 juni, 2006 23:56  
Blogger Malin säger..

zebrashortsade??? hur kom det uttrycket till?

26 juni, 2006 21:26  
Blogger Marie säger..

Det kommer från Isak. Egentligen kommer det från zebrashorts-fylla, vilket innebär att man blir så full att man zebrashortsar på nåt (se ovan).

En av hans lumparpolare var på en festival, och egentligen var det bara ett band han ville se. Men när det här bandet skulle spela kom han på att han var tvungen att ha sina zebrashorts, som låg i tältet, på sig. Så han gick för att hämta dem, och missade typ hela spelningen. Därav uttrycket zebrashorts-fylla.

Isak, rätta mig om jag har fel.

(Nedrans kattspy är för övrigt den bästa svordomen jag har hört på länge.)

26 juni, 2006 23:17  
Blogger Ehpsson säger..

ah. jag vet. sömnbrist och hosthost öl hosthost tar fram det bästa i ens vokabulär. jag fick till det där ändå. rätt stolt!

27 juni, 2006 00:03  

Skicka en kommentar

<< Home