måndag, oktober 30

HAAAAAAAVEEEEEEEET

Så var det måndag igen, och jag är jävligt förkyld. Har haft ont i halsen i några dagar och nu har jag börjat nysa och snora också. Mysigt.

Helgen var schysst. I fredags var vi på Vice-party med gratis sprit, öl och vin, och smart som jag är blandade jag alltihop, och sjuk som jag också är blev jag full som en alika. Men det var roligt. Jag träffade den danske DJn igen ("Are you a Danish DJ!?") och åkte taxi. Jag tycker fortfarande att det är lyxigt att åka taxi. Speciellt när man kan gå hem på lite mer än en timme. Men det var väl ganska tur, för jag kommer knappt ihåg att vi åkte. Tobbe spottade ut mina pengar på gatan och lindade in Malins säng i avspärrningstejp och jag var uppenbarligen galen. ;)

Lördagen innebär en bakfylla av inte denna världen för min och Malins del, så vi stannade hemma, försökte laga lasagne och kollade på Weeds. God damn, den serien är bra. Jag vill kolla mer nuuuuuuu. Ida kom på kvällen, men jag var för bakis för att orka hänga med henne och Matilda ut, trots att Marcus DJade.

I söndags var jag vid havet med Tobbe, Matilda och Ida. Mamma har alltid sagt att jag kommer sakna havet när jag flyttar hemifrån, men jag har alltid trott att det var bluff och båg. Men icke. Jag kände mig som ett barn på julafton, världen var underbar och det var stora vågor. Jag insåg inte hur mycket jag har saknat möjligheten att kunna åka till havet när som helst. Inte för att jag har gjort det särskilt ofta, men att bara kunna ta en halvtimmes promenad och vara där..

Jag trodde inte ens att jag gillade havet. Det är tång och krabbor, och massa salt i håret om man badar. Men gosh, it's beautiful. Alla kanaler känns som gratis småkakor när man kan få frossa i hur mycket riktig mat som helst. Jag vill ha stora vågor som krossas mot klipporna och salt i vinden, där det är omöjligt att ens ha tillstymmelse till frisyr.

Vi åt picknick på stranden, fick sand överallt och frös lagom mycket. Precis som det ska vara. Det var lite fjällen-känsla över det hela. Det sprang massa hundar och barn vid havskanten och egentligen ville jag bara springa omkring och skrika HAAAAAVEEEEET. Men jag är lite för uppfostrad för det. Havet fick nöja sig med constantly smiling och små hoppsteg då och då.

Jag känner mig aningens fånig efter denna hyllningskavalkad till lite vatten, men jag har verkligen saknat det utan att veta om det. Resten av söndagen gick åt till mer Weeds och te.

Nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig för att äntligen sova mer än åtta timmar utan att ha druckit mig stupfull kvällen innan. Godnatt.

3 Kommentarer:

Blogger Marie säger..

Just det, glömde skriva att det finns sjukt roliga bilder på mig och Malin från kalasfyllan förra helgen på hennes blogg, http://naknaryskavader.blogspot.com/2006/10/cest-magnifique.html

30 oktober, 2006 23:01  
Blogger Malin säger..

Och du, ja, HAAAAVEEEEEET, så känner jag också varje gång jag är där, verkligen!! Det finns i blodet på en. Det är nåt med havet.

31 oktober, 2006 10:14  
Anonymous Anonym säger..

Bara konstaterandet "det var väldigt mycket vatten" som fattades. ;)

01 november, 2006 12:29  

Skicka en kommentar

<< Home